Artvin Çoruh Üniversitesi Şavşat Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

18 Mayıs 2018, Cuma 504

Şavşat Meslek Yüksekokulu 2017-2018 eğitim-öğretim yılı itibariyle ilk mezuniyet törenini gerçekleştirdi. Törene Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Fahrettin TİLKİ, Şavşat Kaymakamı Sayın Emre YALÇIN, Şavşat Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sinan ÖZTÜRK başta olmak üzere tüm Şavşat değerli protokol üyelerinin yanı sıra üniversitemiz dekan ve öğretim üyeleri, mezun öğrenci velileri ve Şavşat halkı büyük ilgi gösterdi. İstiklal Marşı, Atatürk ve silah arkadaşları ve tüm şehitlerimize saygı duruşu ile başlayan tören, Sayın protokol üyelerinin ve Yüksekokul Müdürümüz Sayın Öğr. Gör. Şennan ASLAN'ın konuşmalarıyla devam etti. Yüksekokulumuzu derece ile bitiren öğrencilerimize ödüllerinin ve tüm mezun öğrencilerimize diplomalarının takdimini saygıdeğer protokol üyeleri ve kıymetli öğretim görevlilerimizin yaptığı tören, Yüksekokul Müdür Yardımcımız Sayın Öğr. Gör. Gülnur YAŞAR'ın öğrencilerimize mezuniyet andını okutması ve kep atma ile son buldu. Tören sonrasında misafirler öğrencilerin yaptığı iş ve uğraş terapisi sergisini gezip, kokteylde birarada oldular.