Artvin Çoruh Üniversitesi Şavşat Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Mezuniyet Töreni

06 Mayıs 2019, Pazartesi 520

Şavşat Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Şavşat MYO Spor Salon'unda gerçekleşti.

Programa Şavşat Kaymakamı Sayın Musa GÖKTAŞ, Şavşat Belediye Başkan Vekili İmran KAYAOĞLU ile kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, yüksekokul öğretim elemanları, öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan yüksekokul müdürümüz Öğr. Gör.  Şennan ASLAN törene katılımlarından dolayı ilçe protokolüne, davetlilere, meslektaşlarına, öğrenci ve verilere teşekkürlerini sundu. Daha sonra mezun öğrenciler adına konuşma yapan yüksekokul birincisi Yaşlı Bakımı programı öğrencisi Dilber KONUK artık iş dünyasına adım atacaklarını dile getirerek kendilerini yetiştiren bölüm öğretim elemanlarına teşekkürlerini iletti.

Yüksekokulumuzu derece ile bitiren öğrencilerimize ödüllerinin ve tüm mezun öğrencilerimize diplomalarının takdimini saygıdeğer protokol üyeleri ve kıymetli öğretim görevlilerimizin yaptığı tören, Sağlık Bakım Hizmetleri Bölüm Başkanı Sayın Öğr. Gör. Sevgi DEMİR'in öğrencilerimize mezuniyet andını okutması ve kep atma ile son buldu. Tören sonrasında misafirler öğrencilerin yaptığı iş ve uğraş terapisi sergisini gezip, kokteylde birarada oldular.

Programı gerçekleştirilmesindeki katkılarından dolayı akademik ve idari personelimize, gönüllü öğrencilerimiz ile kurum ve kişilere şükranlarımızı sunarız.

ŞAVŞAT MYO 2018-2019 MEZUNİYET TÖRENİ