Artvin Çoruh Üniversitesi Şavşat Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı 4. Mezuniyet Töreni

15 Haziran 2021, Salı 543

Şavşat Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Şavşat MYO Spor Salon'unda gerçekleşti.

Pandemi şartları göz önünde bulundurularak gerçekleştirilen törende sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyuldu.

Programa Şavşat Kaymakamı Sayın Onur ÖZAYDIN, Şavşat Belediye Başkanı Nihat ACAR, Şavşat Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet KAVCAR, Şavşat Jandarma Komutanı Üsteğmen Ercan SUBAŞI, Şavşat Emniyet Amiri V. Mustafa KARABACAK ile kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, yüksekokul öğretim elemanları, dereceye giren öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan yüksekokul müdürümüz Öğr. Gör.  Şennan ASLAN törene katılımlarından dolayı ilçe protokolüne, davetlilere, meslektaşlarına, öğrenci ve verilere teşekkürlerini sundu. Daha sonra mezun öğrenciler adına konuşma yapan yüksekokul birincisi Yaşlı Bakımı programı öğrencisi Nurcan DİNAR artık iş dünyasına adım atacaklarını dile getirerek kendilerini yetiştiren bölüm öğretim elemanlarına teşekkürlerini iletti.

Yüksekokulumuzu derece ile bitiren öğrencilerimize ödüllerinin ve tüm mezun öğrencilerimize diplomalarının takdimini saygıdeğer protokol üyeleri ve kıymetli öğretim görevlilerimizin yaptığı tören, Sağlık Bakım Hizmetleri Bölüm Başkanı Sayın Öğr. Gör. Sevgi DEMİR'in öğrencilerimize mezuniyet andını okutması ve kep atma ile son buldu.