Şavşat Kaymakamı Sayın Musa GÖKTAŞ'tan Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Şennan ASLAN’a iade-i ziyaret

05 Aralık 2018, Çarşamba 233

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Artvin ili Şavşat Kaymakamlığına atanan Kaymakam Sayın Musa GÖKTAŞ, Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Şennan ASLAN’a iade-i ziyarette bulundu. Müdürlük Makamında gerçekleşen görüşmede Müdürümüz Öğr. Gör. Şennan ASLAN, Kaymakam Musa GÖKTAŞ’a Yüksekokulumuzun eğitimsel, akademik ve fiziki gelişim süreci hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Görüşmenin ardından Kaymakam Musa GÖKTAŞ ve Müdürümüz Öğr. Gör. Şennan ASLAN, Yüksekokulumuz Yerleşkesini gezdi. Yüksekokul öğrencilerimiz ile sohbet ederek her zaman yanlarında olduklarını yalnız olmadıklarını belirterek derslerinde başarılar diledi, devam eden tadilat konusunda bilgi aldıktan sonra Kaymakam Sayın Musa GÖKTAŞ Yüksekokulumuzdan ayrıldı.