2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Stajı (Sektör Uygulaması) Duyurusu (Güncelleme: 13.06.2022)

31 Mart 2022, Perşembe 667

YAZ STAJI DUYURUSU

2021-2022 akademik takviminde öğrencilerin staj yeri bulmaları ve bütün yasal sorumluluğu kabul etmeleri şartıyla, ilgili mevzuat çerçevesinde;

STAJ BAŞLAMA VE BİTİŞ TARİHLERİ

15 İş Günü Staj Yapacak Öğrenciler İçin :

Staj başlangıç tarihi : 01 Ağustos 2022, Pazartesi

Staj bitiş tarihi : 19 Ağustos 2022, Cuma

Yaz Dönemi Staj Başvuru Formu Teslim Tarihi:  06.06.2022- 28.06.2022

30 İş Günü Staj Yapacak Öğrenciler İçin :

Staj başlangıç tarihi : 01 Ağustos 2022, Pazartesi

Staj bitiş tarihi : 12 Eylül  2022, Pazartesi

Yaz Dönemi Staj Başvuru Formu Teslim Tarihi: 06.06.2022- 28.06.2022

Staj İçin Gerekli Belgeler

1. Provizyon Belgesi (Öğrenci tarafından E-Devlet'ten alınması gerekmektedir.)
  2. Staj Başvuru Formu (Form İçin TIKLAYNIZ).
  3. Staj Taahhütnamesi (Belge için TIKLAYINIZ).
  4. Staj Sorumluluğunu Kabul Beyanı Dilekçesi (Bu dilekçe doldurulup imzalanmalıdır.)

Staj Sorumluluğunu Kabul Beyanı Dilekçesi (Tıklayınız)

Detaylı Bilgi için TIKLAYINIZ.

Tüm Öğrencilerimizin Yapması Gerekenler:

- Staj Taahhüt Formunu ilgili kurum/özel iş yerine imzalatan öğrenciler ardından bölüm başkanlarına (Bölüm Staj Komisyonu Başkanı) da imzalatarak Formu Öğrenci İşlerine teslim edeceklerdir. Öğrenciler, staj yapmak istedikleri yere başvurmadan önce staj yapacakları yer konusunda bölüm staj danışmanları ile görüşebilirler.

Ulusal Staj Programı ile İlgili Önemli Notlar:

- T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı Ulusal Staj Programı kapsamında staj başvurularını Kariyer Kapısı üzerinden, E-devletten, yapan öğrencilerimiz de yukarıda yer alan işleyiş ve uygulamalara tabidirler. Ulusal Staj Programı üzerinden staj başvurusu yapan öğrenciler yukarıda belirtildiği şekilde, Staj Başvuru Formunu staj yapacakları kuruma/özel iş yerine imzalatarak Staj Taahhüt Formu ile birlikte 17 Haziran’a kadar Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Birimine teslim edeceklerdir.

- Ulusal Staj Programı üzerinden (E-devletten) staj başvurusu yapmak zorunlu değildir. Buradan staj başvurusu yapamayan öğrenciler yukarıda belirtildiği şekilde kurum/kuruluş/şirketlere başvurarak Staj Başvuru Formunu onaylatıp ilgili tarihlerde Staj Taahhüt formu ile birlikte Meslek Yüksekokulumuza teslim etmelidirler.

Önemli Not:

Ulusal Staj Programı çerçevesinde Cumhurbaşkanlığı, Kariyer Kapısı üzerinden staj başvurusu yapan öğrenciler de yukarıda belirtildiği şekilde Staj Başvuru Formlarını Öğrenci İşleri Birimine teslim edecekler ve staj süreciyle ilgili bilgilendirmeleri web sayfamızdan takip edeceklerdir. Kariyer Kapısı üzerinden yapılan staj başvurusu ön başvuru niteliğinde olup stajla ilgili süreç bütün öğrenciler için yukarıda belirtildiği şekilde yürüyecektir.

Not: Yukarıda belirtilen belgeler ıslak imzalı olarak 06.06.2022- 28.06.2022 tarihleri arasında Şavşat Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne elden veya postayla ulaştırılması gerekmektedir.

(Faks veya e-posta yoluyla gönderiler kabul edilmeyecektir.)