Yenilenen Yüzüyle Şavşat Meslek Yüksekokulu

17 Haziran 2020, Çarşamba 435

2016-2017 akademik yılında Artvin Çoruh Üniversitesi Şavşat Meslek Yüksekokulu olarak eğitime başlayan ve bugün üç bölüm 240 ın üzerinde öğrenci ile akademik eğitime devam eden okulumuzda birçok yenilik gerçekleştirildi. Okulumuzda dış cephe ısı yalıtımından hoca odalarına, kantin ve yemekhane yapımından asma tavan ve ışıklandımasına, akademik şartlara uygun dijital imkana sahip sınıflardan bilgisayar ve uygulama laboratuvarlarına, spor salonu ışıklandırma ve ısıtma sistemlerinin yenilenmesinden kazan dairesinin yeniden yapılanmasına, bahçesine döşenen taşlardan yangın sensörlerine kadar onlarca yenilik yapıldı. Okulumuz gelişmeye ve güzellleşmeye devam etmektedir.

Bu meşakkatli süreçte, okulumuzun yenilenmesinde emeği geçen sayın rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin TİLKİ başta olmak üzere bu süreçte sabır gösteren akademik personelimize, idari personelimize ve öğrencilerimize Şavşat Meslek Yüksekokulu olarak teşekkürü bir borç biliriz.