Şavşat MYO’da Kaynaşma Etkinliği: Öğrencilerden Mangal Organizasyonu

18 Nisan 2025, Cuma 2595

Artvin Çoruh Üniversitesi Şavşat Meslek Yüksekokulu’nda, “Üniversite Öğrencilerine İş Deneyimi ve Maddi Destek Fırsatı” temalı İŞKUR Gençlik Programı kapsamında görev yapan öğrenciler tarafından, okul personeli ile kaynaşmayı amaçlayan anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

İŞKUR’un gençlere yönelik sağladığı istihdam fırsatları sayesinde hem iş deneyimi kazanan hem de maddi destek elde eden öğrencilerimiz, sosyal dayanışmayı güçlendirmek ve okul ortamına daha fazla entegre olmak adına mangal etkinliği organize etti.

Şavşat MYO bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler kendi elleriyle hazırladıkları ikramlarla akademik ve idari personeli ağırladı. Ortaya çıkan samimi ortam, öğrenciler ile personel arasında güçlü bir bağın oluşmasına vesile oldu.

Etkinlikte konuşan öğrenciler, İŞKUR Gençlik Programı’nın yalnızca ekonomik değil, aynı zamanda sosyal kazanımlar sunduğunu dile getirdiler. Hem sorumluluk bilinci kazandıklarını hem de okulun işleyişine katkı sağladıklarını ifade eden öğrenciler, bu tür sosyal faaliyetlerin motivasyonlarını artırdığını belirttiler.

Şavşat MYO yöneticileri de öğrencilerin bu güzel düşüncesini memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek, gençlerin özverili çalışmalarını takdir ettiklerini ve benzeri etkinliklerin okul kültürüne büyük katkı sağladığını vurguladılar.

Birlik, dayanışma ve paylaşma duygularının ön planda olduğu bu keyifli buluşma, Şavşat MYO ailesi için unutulmaz anılar arasında yerini aldı.