Artvin'in Şavşat ilçesi, etkili olan yoğun kar yağışının ardından beyaz örtüye büründü. Şavşat Meslek Yüksekokulu öğrencileri, kar yağışını coşkuyla karşılayarak sucuk ekmek partisi düzenledi.
Okul kampüsünde bir araya gelen öğrenciler, kardan adam yapıp kartopu oynadıktan sonra yaktıkları mangalda sucuk ekmek pişirerek eğlencelerine lezzet kattı. Etkinlik, hem karın tadını çıkarmak hem de sınav stresini bir nebze olsun unutmak isteyen öğrenciler için keyifli bir mola oldu.
Etkinlik hakkında konuşan Şavşat Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilcisi Seher ÇAKMAK, "Kar yağışı burada oldukça yoğun ve güzel. Bu beyaz manzarayı fırsata çevirerek bir araya gelmek istedik. Hem kaynaştık hem de güzel vakit geçirdik. Karın soğuğu yerine mangalın sıcaklığını hissettik," dedi.
Öğretim görevlilerinin de katıldığı etkinlikte, öğrenciler doğayla iç içe vakit geçirmenin önemine dikkat çekti. Şavşat'ın eşsiz doğası ve kış güzellikleri, bu tür etkinliklerle daha da anlam kazandı.
Yoğun kar yağışının devam etmesi beklenirken, öğrenciler karın keyfini çıkarma planları yapmaya devam edecek gibi görünüyor.






